Despre Olea®

Sucuri naturale 100%

OLEA® - o marcă 100% românească

Am apărut pe piață ca fiind cea mai modernă si consistentă investiție din domeniu în zona de nord-est a țării. Am apărut cu brandul OLEA, un brand 100% românesc, creat pentru cei ce preferă sănătatea din natură. Fructele proaspete sunt selectate cu grijă de specialiștii noștrii și sunt transformate într-un delicios suc 100% natural, pasteurizat și ambalat cu pasiune pentru cei ce apreciază gustul 100% natural.

Suntem prima companie de pe piață care vine cu un ambalaj special, creat pentru confortul și simplitatea consumatorilor noștri. Forma unică a cutiei, precum și poziționarea robinetului sunt gândite pentru a oferi plăcerea maxima a savurării produselor noastre.

Ne-am găndit și la cei mici, pentru care am creat un sortiment special, primul și unicul de acest gen din piața de profil, OLEA Kids. OLEA Kids vine pe piață cu un design vesel și cu rețetă specială pentru cei mici, rețetă care imbină gusturile merelor sănătoase.

OLEA îmbină creativitatea și unicitatea produselor sale pe piață cu cele mai inalte standarde de producție și siguranță a alimentelor (certificare IFS și HACCP).

Sunt bucuros că pot fi imaginea unui suc natural. L-am gustat atât eu, cât și copiii. E foarte bun și sper ca parteneriatul nostru să meargă pe măsura așteptărilor, a declarat Dorin Nicolae Goian.

Dorin Nicolae Goian a devenit imaginea sucurilor naturale Olea®

Dorin Nicolae Goian, fost component al echipei naționale de fotbal a României, a devenit imaginea sucurilor naturale Olea pentru următorii doi ani.
Sucurile Olea au fost lansate pe piață în anul 2016 și sunt create din fructe proaspete, selectate cu grijă, pasteurizate și ambalate cu pasiune pentru cei ce apreciază gustul 100% natural. De asemenea, compania este prima de pe piață de profil care vine cu un ambalaj special, creat pentru confortul și simplitatea consumatorilor. Forma unică a cutiei, precum și poziționarea robinetului sunt gândite pentru a oferi plăcerea maxima a savurării sucurilor.
Olea îmbină creativitatea și unicitatea produselor sale pe piață cu cele mai înalte standarde de producție și siguranță a alimentelor (certificare IFS și HACCP).

Dorin este unul dintre cei mai buni sportivi pe care i-a avut județul Suceava. De aceea am ales să ne asociem imaginea cu el. Îi mulțumim că a fost de acord să colaboreze cu noi, a declarat Adrian Angheluș.

De ce OLEA®?

Sănătate din natură

Sigur te întrebi ce este OLEA. OLEA este un brand conceput din dorința de a oferi pieței un produs autentic, 100% natural, dar în același timp modern și cu personalitate. OLEA este un brand care a impresionat înca de la prima apariție pe piața de profil – dovadă sunt cele două mari premii luate la Târgul Internațional de amabalaje PACK-EXPO București (PACK-EXPO 2016 – Romanian Packaging Awards).

De acea s-a creat cea mai modernă facilitate de producție din zonă, s-a creat brandul verbal OLEA, s-a creat o cutie unică pe piața de profil, s-a creat un mediu de business foarte ridicat, totul pentru diversitate pe piața de profil. Investițiile sunt realizate din fonduri proprii, fără a face rabat de la calitate. Avem cea mai performantă linie de producție a sucului natural presat la rece, avem parteneri europeni în dezvoltarea produselor noastre, avem specialiști care lucrează pentru ca totul să fie livrat la cele mai înalte standarde, avem o strategie de marketing care pune consumatorul în centrul afacerii noastre, avem primul produs pentru copii din piață, avem prima cutie BIB cu poziționare diferită a robinetului VITOP pentru un acces cât mai ușor, avem o echipa care lucrează cu pasiune și dăruire. În curând, ne vei găsi în multe locuri, în multe rețele mari de magazine. Așa că așează-te confortabil și savurează gustul sănătos și 100% natural al produselor noastre.

de ce olea

Ambalajul inovativ al anului

Ambalajul OLEA câștigă două premii la Romanian Packaging Awards

Premiul pentru Ambalajul inovativ al anului și Ambalajul din carton ondulat al anului au fost câștigate de compania Vrancart, în urma jurizării ce a avut loc în data de 22 septembrie 2016 pentru primul concurs de ambalaje și etichete din Romania, Romanian Packaging Awards.

Membrii juriului au desemnat, în urma evaluării pe baza unor criterii atent stabilite, câștigătorii care au excelat prin inovație la cele șase categorii ale concursului:

  • Ambalajul inovativ al anului: Vrancart
  • Ambalajul din carton ondulat al anului: Vrancart
  • Eticheta anului: Inovalabel
  • Ambalajul din plastic flexibil al anului: Fabrica de Ambalaje Exonia
  • Ambalajul din plastic rigid al anului: Romcarbon
  • Ambalajul din carton al anului: Rondocarton

Cătălin Descălașu - Manager, OLEA SRL